Geen verwijsbrief nodig
3 Locaties in Purmerend
Contracten met alle zorgverzekeraars
Klanten geven ons een 9.2

Wij stellen ons graag voor

In onze praktijk voor fysiotherapie wordt het team gevormd door 3 fysiotherapeuten:
Lisanne van Zijl, Ronald Martens, Tyas Visser, en diëtiste Melina Knol en sportmasseur Ricardo Zwart.
We stellen ons graag even aan je voor.

Maak online afspraak
Het Team Fysiodynamics Tyas Visser

Tyas Visser

Fysiotherapeut

Specialismen:
 • Manuele therapie
 • EasyTaping
 • Sport- en schouderblessures

In 2011 heeft Tyas de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Nadat hij de benodigde ervaring heeft opgedaan in het vak, is hij  verder gaan studeren in de Master manueel therapie. Tyas wilde nog meer kennis en vaardigheden hebben om bewegingsgerelateerde klachten (stoornissen) nog beter te diagnosticeren en te behandelen.
Voor wervelkolom gerelateerde klachten, maar ook bij bewegingsbeperkingen in de gewrichten van de armen of benen bent u bij Tyas op het juiste adres.

Tyas werkt middels een ‘hypothetisch-deductieve werkwijze’. Bij deze werkwijze wordt stapsgewijs naar een diagnose toegewerkt. Op basis van uw verhaal worden de meest waarschijnlijke klachten getoest middels specifieke testen. Door deze specifieke werkwijze kan uw klacht op een snelle, doelgerichte en effectieve manier opgespoord worden. Dit wordt dan ook vaak als positieve feedback gegeven aan onze praktijk. Tyas is verder gespecialiseerd in schouderklachten. Hij heeft diverse schoudercursussen gevolgd. Nek en schouderklachten zijn daarom ook klachten die hij vaak behandeld. Verder is hij een groot sportfanaat. Zelf is hij vooral actief in het hardlopen en loopt diverse wedstrijden, waaronder ook marathons. Dus voor advies en- of behandeling bij hardloop gerelateerde klachten kunt u met Tyas een afspraak maken.

Ronald Martens

Ronald Martens

Fysiotherapeut en oefentherapeut Cesar

Specialismen:
 • Sportblessures
 • Revalidatie

Zijn passie ligt in de (top)sport, met name in het behandelen van sportblessures en het bieden van herstel- en revalidatie training. Dit kan zowel in de praktijk als buiten op een sportveld. Als oefentherapeut Cesar is Ronald gespecialiseerd in houding.

Lisanne van Zijl

Lisanne van Zijl

Fysiotherapeut en Sportfysiotherapeut

Specialismen:
 • Sportravalidatie
 • Kinesio taping
 • Revalidatie bij neurologische klachten

Door het nationaal beoefenen van de zwemsport heeft zij veel ervaring met sportblessures en orthopedische klachten. Haar interesse en ervaring met neurologische klachten komen voort uit het begeleiden van een sportclub voor patiënten in deze doelgroep. Zij vindt het persoonlijke contact met de patiënt erg belangrijk. Samen met de patiënt met passie en creativiteit zoeken naar een passende oplossing voor het werken naar herstel is haar uitdaging.

Melina Knol

Diëtiste

Specialismen:
 • Overgewicht/ondergewicht
 • Sport en voeding
 • Hormoon balans / gezonde darmflora

Melina heeft diëtetiek gestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam. Voor ze aan de studie begon heeft ze zelf erg geworsteld met eten. Ze wilde graag vet verliezen en probeerde dat door per dag zo min mogelijk te eten. Hierdoor kreeg ze mentale klachten, ‘moodswings’ en regelmatig een vreetbui. Het gevolg was dat ze geen kilo verloor. Deze ervaring was een belangrijke reden voor Melina om diëtetiek te gaan studeren. Haar ervaring en studie achtergrond zorgen ervoor dat ze mensen nu perfect kan begeleiden en weet hoe het beter kan. “Je hoeft geen honger te lijden, als je eet wat past bij jou lichaam en leefstijl kan iedereen vet verliezen”

Ricardo Zwart

Sportzorgmasseur

Specialismen:
 • (Preventie) sportblessures
 • Spierspanning (bijv. rug)
 • EasyTaping

Ricardo is naast gecertificeerd sportzorgmasseur ook werkzaam als als hartfunctielaborant in het Dijklanderziekenhuis. Als sportzorgmasseur helpt Ricardo cliënten o.a. bij het revalideren en voorkomen van sportblessures. Maar ook bij spierspanningsklachten aan bijvoorbeeld je rug of nek kan een sportzorgmasseur je goed helpen.