Geen verwijsbrief nodig
3 Locaties in Purmerend
Contracten met alle zorgverzekeraars
Klanten geven ons een 9.2

Behandeling en preventie

Intakegesprek bij Fysiodynamics Purmerend

Welkom bij FysioDynamics, de praktijk voor fysiotherapie Purmerend. Bent u op zoek naar een ervaren fysiotherapiepraktijk in Purmerend, dan bent u bij FysioDynamics aan het juiste adres! Onze praktijk heeft vier locaties voor fysiotherapie in Purmerend.

Voor fysiotherapie, manuele therapie en onze andere specialismen kunt u altijd bij ons terecht. U hoeft geen lid te zijn van één van de sportscholen en ook heeft u geen verwijsbrief voor fysiotherapie van uw huisarts nodig. Wij informeren u graag over onze specialismen.

Fysiotherapeut in Purmerend: FysioDynamics

Intakegesprek bij Fysiodynamics Purmerend

FysioDynamics is uw fysio in Purmerend. In onze praktijk werken vijf fysiotherapeuten. Ons team bestaat uit enthousiaste, ervaren specialisten. Naast de algemene deskundigheid op het gebied van fysiotherapie hebben onze therapeuten hun eigen aanvullende aandachtsgebieden, zoals orthopedische revalidatie, chronische klachten en manuele therapie.

Omdat we gevestigd zijn in de sportscholen Basic Fit en Better You, heeft onze praktijk naast de professionele behandelkamer ook beschikking tot alle faciliteiten van de sportscholen. Daarom kunnen wij u uitstekend helpen bij revalidatie.

Fysiotherapie in Purmerend

Wij beschikken over meerdere praktijklocaties, waardoor wij in Purmerend fysiotherapie breed kunnen aanbieden. Loopt u rond met een lichamelijke klacht? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen. Ook voor chronische klachten kunt u bij ons terecht.

Wilt u direct een afspraak maken voor fysiotherapie in Purmerend, neemt u dan telefonisch contact met ons op. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op. Voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht.

Iedereen kan bij onze praktijk voor fysiotherapie terecht, jong tot oud. Is bewegen voor u een probleem, heeft u een blessure opgelopen of moet u na een operatie revalideren? Heeft u een verminderde conditie door een gezondheidsprobleem? Wij zijn uw fysiotherapeut in Purmerend!