Aanmelden en de eerste afspraak

Voor een bezoek aan de diëtist heb je tegenwoordig geen verwijsbrief van de huisarts of specialist nodig.

Komt u voor een consult naar de diëtist zonder verwijsbrief, dan zal er een screening worden uitgevoerd. Indien er geen aanwijzingen zijn om de cliënt door te sturen naar de huisarts, dan kan de dieetbehandeling direct gestart worden. Mocht er aanvullend onderzoek nodig zijn, dan wordt de cliënt doorgestuurd naar de huisarts alvorens de dieetbehandeling wordt gestart.

Met een verwijsbrief van de huisarts of specialist bent u daarna altijd weer welkom en kunnen wij de dieetbehandeling starten.

Dieetadvies op maat

Ieder persoon is anders en iedereen heeft andere behoeften en gewoonten. Daarom kan geen dieetbehandeling hetzelfde zijn . Bij Diëtetiek Dynamics in Purmerend krijgt u een dieetadvies op maat. Een advies dat bij uw leefstijl en gewoonten past. Een advies dat goed aan te passen is in uw dagelijks leven, waardoor u een beter resultaat boekt en geen jojo-effect zult hebben. Samen zullen van wij voor u een nieuwe leefstijl creëren, die bij u past en waar u zich lekker bij voelt. Voeding is immers heel persoonlijk.

Medische achtergrond, klachten of allergie?

Gebruikt u medicatie? Medicatie en afvallen kunnen soms moeilijk samengaan. De diëtist houdt rekening met deze factor. Gebruikt u medicatie dan is het verstandig om af te vallen onder begeleiding.

Heeft u een voedselallergie (lactose-intolerantie,coeliakie) of maag-darmklachten waar u maar niet vanaf komt?

Of wilt u graag meer plantaardig gaan eten maar vindt u het moeilijk ergens een start te maken? Ik kan u daar bij helpen. Samen gaan wij uw voeding nader bekijken en gaan we er voor zorgen dat u lekkerder in uw vel gaat zitten en bepalen we hoe u van uw plantaardig dieet uw nieuwe lifestyle maken!

Voor het laatst bijgewerkt op: 21 februari 2017 door: